Bewustzijns coaching

Bewustzijns coaching

WIE BEN IK?”

Veel mensen zijn zichzelf uit het oog verloren, door de hectiek van de 24 uurs maatschappij en stukken die hun in het verleden zijn aangeleerd/ afgeleerd.

Wij groeien allemaal op met een beperkt bewustzijn. Onze patronen ontstaan al vroeg in ons leven door ouders, school, achtergrond, vrienden en omgeving. Maar je bent zoveel meer dan deze belemmerde gewoontes.

Je kunt ze erkennen, accepteren en zelf je leven veranderen. Het is belangrijk je bewust te worden van je innerlijke kracht, geluk en kwaliteiten die je niet meer ziet door alle patronen.

Wat doe ik tijdens mijn werk?

Ik verdiep mij in het bewustzijn van een ander. Samen wordt er gezocht naar wie ben ik en wat wil ik in het leven. Door de nieuwsgierigheid die er gewekt word kunnen we het hart openen en inspireren tot nieuw gedrag.

Je gaat meer voelen en je wordt je bewuster van deze processen in je lichaam. Tevens leer je op een nieuwe manier te vertrouwen, te creëren en te beïnvloeden. Zo krijg je meer grip op je eigen leven en wordt je leven aangenamer.

De puzzel stukjes vallen hierdoor op zijn plaats. Hiermee creëer je, je eigen gedachten/ denkpatronen en gevoelens. Hoe jij over jezelf denkt, bewust of onbewust, staal je uit en ontvang je.

Bernadette van der vegt:

Je slaat een bladzijde om en gaat een heel nieuw hoofdstuk tegemoet.”

Kleine greep uit mijn genoten opleidingen:

1995-1998: Therapeutische vormgeving/ Gesprekstherapie

2016: Anatomie en fysiologie

2017: Pathologie en farmacologie/ Kennis van de gezondheid en communicatie/ Register opleiding medische basiskennis

2018: Eclectische energetische natuurgeneeskunde/ Voedingsintolerantie /Diagnostiek geopatische belasting / Psycho toxines/ Spiegologie / Persoonlijkheidskenmerken/ Psychopathologie/ Casuïstiek, groepsdynamica en medisch dossier./ DNA reading.

2019: Psychologie en psychiatrie